Фотокопирна хартија

Фотокопирна хартија IQ Economy A4 80gr.

Шифра : 1-23

Основна хартија за секојдневна употреба


 • Класифицирана како C+ класа
 • Достапна во стандардна мат обвивка
 • Многу добра стабилност
 • Многу добри перформанси
 • Одлична за сите црно-бели печатачи
 • Ги исполнува сите потреби на една современа канцеларија
 • Пријатна белина - CIE-whiteness of 146
 • ISO 9001:2000, ISO 14001:2000, ISO 18000:2000 certified
 • Фотокопирна хартија IQ Allround A4 80 gr.

  Шифра : 1-25

  Хартија за секојдневна употреба


 • Класифицирана како B+ класа
 • Достапна во стандардна glossy обвивка
 • Многу добра стабилност
 • Одлични перформанси за двострано печатење
 • Ги исполнува сите потреби на една современа канцеларија
 • Намален процент на прашина
 • Висока белина - CIE-whiteness of 160
 • ISO 9001:2000, ISO 14001:2000, ISO 18000:2000 certified
 • Фотокопирна хартија TR Premium A4 80 gr.

  Шифра : 1-29

  Хартија со високи перформанси


 • Класифицирана како А+ класа
 • Достапна во сјајна проѕирна обвивка
 • 80 g/m² со единствена TRIOTEC® Sandwich-Technology
 • Одличен опацитет
 • Одлични перформанси
 • Со намален процент на прашина
 • 80 g/m² хартија со единствена дебелина над вообичаеното
 • Одлична при печатење од обете страни
 • Највисока белина - CIE-whiteness of 166
 • ISO 9001:2000, ISO 14001:2000, ISO 18000:2000 certified
 • FSC – Forest Stewardship Council certificate
 • ColorLok technology
 • Фотокопирна хартија IQ Selection smooth A4 80 gr.

  Шифра : 1-30

  Престижна хартија


 • Класифицирана како А+ класа
 • Достапна во сјајна проѕирна обвивка
 • Екстра мазна површина
 • Супериорен опацитет
 • Без прашина
 • Идеална за употреба на сите печатачи
 • Идеална за печатење во колор
 • Највисока белина - CIE-whiteness of 166
 • ISO 9001:2000, ISO 14001:2000, ISO 18000:2000 certified
 • FSC – Forest Stewardship Council certificate
 • ColorLok Technology
 • Фотокопирна хартија Eurobasic A4 80 gr.

  Шифра : 1-63

  Основна хартија за секојдневна употреба


 • Класифицирана како C класа
 • Достапна во стандардна мат обвивка
 • Многу добра стабилност
 • Многу добри перформанси
 • Одлична за сите црно-бели печатачи
 • Ги исполнува сите потреби на една современа канцеларија
 • Пријатна белина - CIE-whiteness of 146
 • ISO 9001:2000, ISO 14001:2000, ISO 18000:2000 certified
 • Технички карактеристики

  Фотокопирна хартија Eurolaser A4 80 gr.

  Шифра : 1-62

  Фотокопирна хартија


 • Класифицирана како B класа
 • Достапна во стандардна мат обвивка
 • Добра белина
 • Добра стабилност
 • Добри перформанси
 • Одлична за сите црно-бели печатачи
 • Ги исполнува сите потреби на една современа канцеларија
 • Технички карактеристики