Папки

Хромо папка

Шифра 2-70

Папка со клип механизам

Шифра 2-278-1

Папка со клип мех. и преклоп

Шифра 2-278-2

Папка Л

Шифра 2-280

ПВЦ папка со 4 прстени

Шифра 2-281

ПВЦ папка со ластик

Шифра 2-335

ПВЦ папка со механизам

Шифра 2-336

УР папки

Шифра 2-396

ПВЦ папка со копче

Шифра 2-419

Папка картонска со ластик

Шифра 2-476

ПВЦ ташна за документи

Шифра 2-659