Petro M shpk Shkup tashmë 25 vjet në Maqedoni përfaqëson kompleksin petrokimik me renome HIP-Petrokimija Pançevë me distribucion të polimereve, si dhe mbështetje teknike te prodhuesit e Maqedonisë.
Petro M Shpk Shkup, është një firmë që ka një traditë dhe përvojë shumëvjeçare në punimin me hartinë për fotokopje IQ-Ideal Quality, Color Copy hartinë për shtypjen digjitale, materialin tjetër për në zyrë dhe mjetet higjienike.
Falë pozitës së saj gjeografike, Republika e Maqedonisë ka në duspunim sasi të mëdha energjie të diellit dhe të ajrit, që i ia jep falas natyra. Misioni dhe qëllimi ynë është që t'i shfrytëzojmë të gjitha këto potenciale të ripërsëritshme energjetike. Cili është misioni dhe qëllimi juaj?